Skip links

Transport Vooruit

Wij helpen u op weg!

Transport Vooruit

Transport Vooruit werd in 1958 opgericht door de gebroeders Oosterbaan in de Zeeuwse vissersplaats Breskens.

In de loop der jaren is Transport Vooruit uitgegroeid tot een begrip op het gebied van internationaal transport van verse vis. De samenwerking met De Koeijer Transport uit Yerseke heeft uiteindelijk geresulteerd in de oprichting van de Kotra groep onder leiding van Erik de Koeijer.

Wij vervoeren

Sinds 2017 heeft het bedrijf een mooi nieuw onderkomen aan de Deltahoek 112 in Breskens. Naast een volledig gekoelde overslagterminal, is hier ook over een eigen vriesopslag van ongeveer 1.100 pallets. Met een 30-tal vrachtwagens worden dagelijks de klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië en Zwitserland beleverd.

 

Transport Vooruit weet als geen ander wat er van een vistransporteur wordt verwacht: de klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat de goederen op de juiste manier en op tijd aangeleverd worden. Daar doet het ervaren team van 80 medewerkers iedere dag zijn uiterste best voor. Ook voor overige logistieke diensten als orderpicking, op- en overslag en het verzorgen van douanedocumenten kan men bij Transport Vooruit terecht.

Onze bestemmingen
Meer bestemmingen

Werken bij Transport Vooruit

Wij zoeken op dit moment een chauffeur vanaf de standplaats Breskens. Benieuwd of dit iets voor jou is? Bekijk de vacatures!

 

  • Goede werk-privébalans
  • Eigen vrachtwagen
  • Ritten in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en/of Zwitserland

Bekijk vacatures

Opslag en overslag

Onze volledig gekoelde overslagterminals maken het mogelijk vrachtwagens te lossen en laden zonder dat de koelketen wordt onderbroken. Bovendien doen onze terminals dienst als verdeelcentrum. Onze ervaren medewerkers verdelen partijen voor de verschillende bestemmingen, desgewenst tot op de kist nauwkeurig.

We administreren de orderpicking nauwkeurig. Daarnaast hebben we mogelijkheden om zowel verse vis als diepvriesproducten op te slaan. De vrieshuizen zijn voorzien van palletstellingen. Hierdoor kunnen wij flexibel en overzichtelijk werken en benutten we de ruimte optimaal.