Skip links

J. Kloos Holland Transport

Wij helpen u op weg!

J. Kloos Holland Transport

Sinds 1998 maakt Kloos Holland deel uit van de Kotra groep. Vanuit de vestiging in IJmuiden verzorgt Kloos-Holland het transport van vis die binnenkomt op de verschillende vliegvelden in Europa. Dagelijks laden zij vis op de vliegvelden in Luik, Brussel, Frankfurt en natuurlijk Schiphol wat op een half uur van IJmuiden ligt.

Vanuit IJmuiden bedienen ze de markt en zorgen ook voor tijdelijke opslag van verse vis die niet direct zijn weg vervolgt naar de klant. Maar een dag later door de halmedewerkers gereed gemaakt wordt voor verder transport. Ijmuiden ligt daarnaast zeer centraal ten opzicht van vissersplaatsen als Urk, Enkhuizen, Scheveningen en Katwijk waardoor service en snelheid gewaarborgd worden.

Wij vervoeren

Van Maanen Koeltransport in Yerseke is gespecialiseerd in het transport van deelzendingen door heel West-Europa. We hebben een sterke focus op groupage transport van met name verse en diepvriesproducten naar Italië en Spanje. We spreken de taal van de ontvangende klant en ontzorgen de verzender optimaal.

Onze bestemmingen
Meer Bestemmingen

Ons team

Het team van Kloos Holland Transport bestaat uit ongeveer 30 chauffeurs en 7 mensen op planning en administratie en met 20 auto’s zorgen ze er iedere dag weer voor dat de verse, diepgevroren vis- en vleesproducten hun weg vinden naar de klanten in binnen Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. Op deze landen hebben we een fijnmazige distributie waardoor we snel en efficiënt de producten op vele plaatsen kunnen leveren. Het overgrote deel van het transport vindt ’s nachts plaats zodat alle ontvangers sochtends met hun bestelde producten aan de gang kunnen.

Naast de vele export goederen vanuit Nederland verzorgt Kloos-Holland ook vele binnenlandse trajecten voor zowel interne als 3e partijen.