Skip links

Geconditioneerd transport

Wij helpen u op weg!

Geconditioneerd transport

U levert hoogwaardige producten en het is natuurlijk van groot belang dat de kwaliteit behouden blijft tot aan de aflevering. Om ervoor te zorgen dat uw producten beschermd zijn tegen bederf tijdens het transport, is gespecialiseerd geconditioneerd vervoer nodig.

Informatie aanvragen
Telefoon
Email
Kotra logistics
Locaties

Binnen en buiten Europa!

Vis, schaal en schelpdieren
Koelvers/MAP
Diepvries

Kotra Cold store locatie

Ontzorgen van A tot Z

Kotra Logistics is een gespecialiseerd bedrijf in geconditioneerd transport. Onze voertuigvloot is uitgerust met temperatuurregistratie en vrijwel al onze vrachtwagens zijn Bi-Temp.

Dankzij onze uitgebreide voorzieningen zijn wij in staat om uw producten snel en onder optimale omstandigheden te vervoeren. Op deze manier garanderen we dat uw verse en diepvriesproducten altijd op de juiste temperatuur bij uw gewaardeerde klanten aankomen.

Het vervoeren van uw producten volgens de hoogste normen en met zorgvuldige aandacht voor de temperatuur is van cruciaal belang voor ons team.

Uw product in goede handen

Zo zorgt u ervoor dat uw producten niet onnodig aan kwaliteit verliezen. Geconditioneerd Transport is ons specialisme.

Het is essentieel dat geconditioneerd vervoer ervoor zorgt dat uw producten op tijd en onder de juiste omstandigheden worden geleverd. Bij Kotra is dit vanzelfsprekend.

Over ons

geconditioneerd transport

Contactformulier

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag veder!

“*” Geeft een verplicht veld aan

  Naam*
  Email*
  Bedrijfsnaam
  Telefoon
  Product*
  Je bericht