Verschillende vestigingen in Duitsland

In Duitsland hebben we verschillende vestigingen elk met hun eigen specialiteit. In Frankfurt hebben we de grootste vestiging en daar zijn we ook op de luchthaven vertegenwoordigd. Van hieruit handelen we alle luchtvrachttransport af wat voornamelijk uit vis bestaat zowel vers als diepgevroren. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen tevens voor een efficiënte afwikkeling van alle douanedocumenten en procedures. Ook het verdere transport wat heel West Europa kan bestrijken nemen wij voor onze rekening. Afhankelijk van de eindbestemming van de goederen kunnen we vaak de andere dag de goederen al bij de klant leveren.

Tussenstops

Om de goederen zo snel en efficiënt mogelijk op plaats van bestemming te krijgen maken we gebruik van verschillende geconditioneerde crossdocks van waaruit de goederen snel hun weg vervolgen naar de klant. Zo hebben we in Frankfurt, Kelsterbach, Bremerhaven en Berlijn depots. Wij streven ernaar dat de goederen zo laat mogelijk aangeleverd kunnen worden en dat wij de goederen zo vroeg mogelijk bij de klant kunnen afleveren. Dat vergt een goede en strakke planning.

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel Duitsland in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden op de juiste temperatuur.