Vanuit Nederland naar Italië

Vanuit heel Nederland verzorgen wij het vervoer van deze goederen naar Italië. Vaak worden deze via Urk gegroepeerd en vertrekken ze vandaar naar de eindbestemming. Deze kan door heel Italië zijn en wij leveren de goederen tot aan de eindbestemming af. We vertrekken vier keer per week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag naar Italië. Veel van onze chauffeurs spreken Italiaans, dit zorgt voor een goede en efficiënte communicatie. We brengen niet alleen goederen naar Italië maar nemen ook regelmatig streekproducten uit Italië mee terug zoals wijn, pizza, kaas, brood en Italiaans ijs.

Service

Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen van A tot Z. Transport naar Italië wordt verzorgd door een klein team mensen die hun vak verstaan. Hierdoor hebben we korte lijntjes en wordt u altijd door dezelfde mensen geholpen en ook onze chauffeurs kennen de weg op hun duimpje dit draagt bij aan een goede service en optimale aandacht voor uw transport.

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel Italië in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden.