Skip links

Van Maanen Koeltransport

Wij helpen u op weg!

Van Maanen

De geschiedenis van Van Maanen Koeltransport gaat al terug tot 1939 en werd door Terus van Manen en zijn zwager Gerrit van de Kolk in Zwartebroek gevestigd.

Het bedrijf maakt verschillende veranderingen door en begin jaren negentig wordt Gijs (zoon van Terus) enige eigenaar. Hij richt zich op groupage van vlees en vis voor de Italiaanse markt. Ook Spanje wordt een vaste groupage bestemming. Sinds 2009 maakt het bedrijf, met behoud van de eigen naam, deel uit van de holding Kotra Logistics.

Wij vervoeren

Van Maanen Koeltransport in Yerseke is gespecialiseerd in het transport van deelzendingen door heel West-Europa. We hebben een sterke focus op groupage transport van met name verse en diepvriesproducten naar Italië en Spanje. We spreken de taal van de ontvangende klant en ontzorgen de verzender optimaal.

Onze bestemmingen
Meer Bestemmingen

Trailer Van Maanen voor laden

Opslag en overslag

Van Maanen Koeltransport staat borg voor optimale dienstverlening. We leveren een totaalpakket en bieden bovendien ruime mogelijkheden voor op- en overslag in onze moderne diepvries terminal Kotra Coldstore Yerseke .

Onze ervaren en deskundige medewerkers halen uw producten op, sorteren die per bestemming en zorgen voor een perfecte aflevering. Vanzelfsprekend regelen we desgewenst ook de benodigde documenten en douaneformaliteiten.