Skip links

Zwitserland

Wij helpen u op weg!

Zwitserland

Al meer dan 40 jaar verzorgt Kotra logistics transport door heel Zwitserland.
Het grootste gedeelte van de lading bestaat uit vis en vlees, zowel vers als diepvries. Door de jaren heen is dit uitgebreid met andere producten en nu behoren wij op het gebied van vistransport naar Zwitserland tot één van de grootste vervoerders.

Informatie aanvragen
Telefoon
Email
Kotra logistics
Locaties

Geconditioneerd transport

Warehousing / Coldstore

Vis, schaal en schelpdieren
Koelvers/MAP
Diepvries

Controlle van produten voor transport

Vanuit Breskens naar Zwitserland

In het algemeen wordt het transport naar Zwitserland vanuit Breskens geregeld. De vestiging in Breskens heeft zich met name gespecialiseerd in groepage. ‘s Avonds worden de auto’s geladen en vaak al de volgende dag afgeleverd op de plaats van bestemming, en dat vijf keer per week. De goederen worden voornamelijk afgeleverd bij groothandels en in de detailhandel. Onze chauffeurs spreken de taal van het land waarin ze werken, zowel Duits als Frans in het geval van Zwitserland. Dit zorgt voor een goede en efficiënte communicatie tussen alle partijen.

Douane en service

Wanneer u zaken doet met ons, kunt u erop vertrouwen dat wij ook alle benodigde douanedocumenten voor Zwitserland verzorgen. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen, van begin tot eind. U kunt erop rekenen dat uw transport naar Zwitserland altijd wordt afgehandeld door ons toegewijde team van professionals. Dit betekent dat u altijd persoonlijk geholpen wordt door dezelfde betrouwbare contactpersonen. Bovendien zijn onze chauffeurs bekend met elke route, wat bijdraagt aan een uitstekende service en optimale aandacht voor uw transportbehoeften.

geconditioneerd transport

Controlle van produten voor transport

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel Zwitserland in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden. Producten die vandaag zijn geproduceerd in Yerseke liggen de andere dag in Zwitserland in de supermarkt of in een restaurant op het bord.

Contactformulier

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag veder!

“*” Geeft een verplicht veld aan

  Naam*
  Email*
  Bedrijfsnaam
  Telefoon
  Product*
  Je bericht