Vanuit Breskens naar Zwitserland

Over het algemeen wordt transport naar Zwitserland vanuit Breskens geregeld. Vanuit het verleden is de vestiging Breskens voornamelijk gespecialiseerd in groepage. De auto’s worden in de avonduren geladen en vaak al de volgende dag afgeleverd op bestemming en dat 5 x per week. De goederen worden veelal bij groothandels en retail afgeleverd. Al onze chauffeurs spreken de taal van het land waarin ze werken, dus in Zwitserland zowel Duits als Frans, dit zorgt voor een goede en efficiënte communicatie.

Douane en service

Ook de douanedocumenten die voor Zwitserland nodig zijn, verzorgen wij. Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen van A tot Z. Transport naar Zwitserland wordt altijd door dezelfde mensen verzorgd. Daardoor wordt u altijd door dezelfde personen geholpen en ook onze chauffeurs kennen de weg op hun duimpje dit draagt bij aan een goede service en optimale aandacht voor uw transport.

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel Zwitserland in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden. Producten die vandaag zijn geproduceerd in Yerseke liggen de andere dag in Zwitserland in de supermarkt of in een restaurant op het bord.