Skip links

Geschiedenis

Het allereerste begin

De geschiedenis van Kotra start in 2009 met een management buy-out van de complete Oosterbaan transportgroep door Erik de Koeijer. De geboorte van Kotra Logistics BV was een feit. Een leuk weetje is dat de naam Kotra een suggestie was van een toenmalige PTT-medewerker voor het destijds gebruikelijke telexadres.

Erik is de vijfde generatie die in het transportbedrijf actief is. Het ondernemers virus van Erik bleek voldoende aanwezig om deze grote uitdaging aan te gaan en de familietraditie voort te zetten. Transport zit in de genen van de familie De Koeijer en dan vooral de wereld van de vis, schaal- en schelpdieren. Een wereld waarvan ze inmiddels al meer dan honderd jaar deel uit maken.

Het allereerste begin van Kotra

Een echt familiebedrijf

Kotra is een familiebedrijf sinds 1880. We zijn trots op wat we doen, op onze mensen en op onze klanten. Met een klantgerichte aanpak werken we aan een optimale klantwaardering en leverbetrouwbaarheid.

Met een modern wagenpark en chauffeurs die de taal van de klant spreken, ontzorgen en verbinden wij producerende bedrijven met ontvangende partijen. Die logistieke rol voeren wij zo goed mogelijk uit.

Kotra Coldstore hal

Onze principes

Kotra is een familiebedrijf waar de klant centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in de logistiek van geconditioneerde visproducten( vers- en diepvries). Wij realiseren ons dat logistiek meer is dan transport alleen.

  • Eerlijk
  • Klant centraal
  • Goed voor mens en milieu
  • Lange termijn relaties
  • Onafhankelijke en onpartijdige dienstverlener
  • Vertrouwen ( geven en ontvangen)

“Succes gaat niet over het resultaat, het gaat over wat je leert op je weg er naartoe.”

– Erik, directeur

Erik - directeur Kotra