Vanuit Nederland naar Portugal

Vanuit heel Nederland komen de goederen naar Yerseke waar we ze crosdocken en ze op de auto richting Portugal worden geladen. De eindbestemming kan door heel Portugal zijn en we hebben op maandag en vrijdag, dus twee keer per week, vertrek naar Portugal.

Service

Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen van A tot Z. Transport naar Portugal wordt verzorgd door een klein team mensen die hun vak verstaan. Hierdoor hebben we korte lijntjes en wordt u altijd door dezelfde mensen geholpen en ook onze chauffeurs kennen de weg op hun duimpje dit draagt bij aan een goede service en optimale aandacht voor uw transport. In Portugal maken we gebruik van een distributiecentrum in de buurt van Lissabon waar vandaan de goederen verder het land in worden getransporteerd.

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel Portugal in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden.