Skip links

Portugal

Wij helpen u op weg!

Portugal

Na de overname van Transportbedrijf Van Maanen door Kotra Logistics in 2006 verzorgen we ook transport op Portugal. In nauwe samenwerking met een vaste partner in de buurt van Lissabon vervoeren we door heel Portugal voornamelijk vlees en diepvries producten.

Informatie aanvragen
Telefoon
Email
Kotra logistics
Locaties

Geconditioneerd transport

Warehousing / Coldstore

Vis, schaal en schelpdieren
Koelvers/MAP
Diepvries

Scheldieren transport

Vanuit Nederland naar Portugal

Vanuit heel Nederland komen de goederen naar Yerseke waar we ze crossdocken en ze op de auto richting Portugal worden geladen. De eindbestemming kan door heel het land zijn, we vertrekken op maandag en vrijdag, dus twee keer per week, naar Portugal.

Service

Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen van A tot Z. Transport naar Portugal wordt verzorgd door een klein team mensen die hun vak verstaan. Hierdoor hebben we korte lijntjes en wordt u altijd door dezelfde mensen geholpen. Onze chauffeurs kennen de weg op hun duimpje en dit draagt bij aan een goede service en optimale aandacht voor uw transport. We maken gebruik van een distributiecentrum in de buurt van Lissabon waar vandaan de goederen verder het land in worden getransporteerd.

Douane afhandeling

Kotra Coldstore hal

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel Portugal in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden.

Contactformulier

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag veder!

“*” Geeft een verplicht veld aan

  Naam*
  Email*
  Bedrijfsnaam
  Telefoon
  Product*
  Je bericht