Vanuit Yerseke naar België

Alle transporten naar België komen langs Yerseke, het hart van onze distributie voor transporten naar België. Dagelijks komen daar, vanuit heel Nederland velen ladingen  aan met verschillende levensmiddelen,  zowel vers als diepgevroren. In Yerseke worden deze goederen in een geconditioneerde ruimte gelost en weer gegroepeerd voor vertrek naar België. We leveren dagelijks door heel België.

Tussenstop in Jabbeke

Om de goederen zo snel en efficiënt mogelijk op plaats van bestemming te krijgen maken we ook gebruik van een depot in Jabbeke. In dit depot worden de goederen nogmaals gegroupeerd zodat ze daarna snel hun weg kunnen vervolgen richting de retail.
Leveren aan retail vergt een extra inspanning van onze mensen op de planning want dat betekent werken met een tijdslot voor het lossen. Dus een extra uitdaging voor ons maar door ons fijnmazige netwerk kunnen wij hieraan voldoen.

Snel en efficiënt

Kotra wordt wel eens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Wij leveren uw product door heel België in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden. Producten die vandaag zijn geproduceerd in Den Helder liggen de andere dag in België in de supermarkt of in een restaurant op uw bord.