Van Urk naar Engeland

Al meer dan 50 jaar verzorgt onze dochteronderneming Brouwer Urk transport naar Engeland. Het betreft voornamelijk het transport van vis en schaal- en schelpdieren. Op maandag vertrekt een auto met aanhanger op de ferry naar Grimsby. De trailer wordt gelost in de omgeving van Hull tot London gelost en één maal per week rijden we richting Schotland. Wanneer de trailer leeg is rijden we terug naar Hull. Hier pikken we een volle trailer op die onbemand/onbegeleid de oversteek heeft gemaakt en zetten de lege trailer weer op de ferry richting Nederland. Dit doen we zo tot vrijdag wanneer de trekker en trailer weer terug varen naar Nederland.

Service

Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen van A tot Z. Transport naar Engeland wordt verzorgd door een klein team mensen die hun vak verstaan. Na de inwerkingtreding van de Brexit is het transport van en naar Engeland echter een stuk complexer geworden. Maar met onze jarenlange ervaring en goede contacten met lokale agenten in Engeland hebben wij voldoende know-how in huis om uw transport naar en van Engeland op efficiënte wijze te verzorgen. Naast het transport ontzorgen wij u ook met maken van de juiste exportpapieren en de veterinaire keuring.

Snel en efficiënt

We worden weleens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Uw product vinden hun weg naar Engeland in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden.