Skip links

Groot-Brittannië

Wij helpen u op weg!

Groot-Brittannië

Ook Groot-Brittannië bedienen we meerdere keren per week met groupage, maandag en woensdag vertrek voor heel UK, weekend vertrek voor Schotland en volle auto’s op alle dagen, voor zowel gekoelde en diepvriesproducten.

Informatie aanvragen
Telefoon
Email
Brouwer Transport
Locaties

Geconditioneerd transport

Warehousing / Coldstore

Vis, schaal en schelpdieren
Koelvers/MAP
Diepvries

Diepvries vis

Van Urk naar Engeland

Onze dochteronderneming, Brouwer Urk, heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het verzorgen van transport naar Engeland. Voornamelijk specialiseren wij ons in het vervoeren van vis, schaal- en schelpdieren. Elke maandag vertrekt er een vrachtwagen met aanhanger op de ferry naar Grimsby. De trailer wordt gelost in verschillende locaties, variërend van Hull tot London. Daarnaast rijden we één keer per week richting Schotland. Zodra de trailer leeg is, keren we terug naar Hull. Hier halen we een volgeladen trailer op, die onbemand en onbegeleid de oversteek heeft gemaakt, en zetten we de lege trailer weer op de ferry richting Nederland. Deze routine herhalen we tot en met vrijdag, wanneer de vrachtwagen en trailer weer terugvaren naar Nederland.

Service

Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen van A tot Z. Transport naar Engeland wordt verzorgd door een klein team mensen die hun vak verstaan. Na de inwerkingtreding van de Brexit is het transport van en naar Engeland echter een stuk complexer geworden. Maar met onze jarenlange ervaring en goede contacten met lokale agenten in Engeland hebben wij voldoende know-how in huis om uw transport naar en van Engeland op efficiënte wijze te verzorgen. Naast het transport ontzorgen wij u ook met maken van de juiste exportpapieren en de veterinaire keuring.

Trailer Van Maanen voor laden

Kotra Logistics geconditoneerd transport

Snel en efficiënt

We worden weleens vergeleken met een koeriersdienst. Of het nu gaat om vers of diepvries producten, één doos, een vol pallet of een complete vracht, het maakt ons allemaal niet uit. Uw product vinden hun weg naar Engeland in onze geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn allemaal voorzien van een bi-temp koeling waardoor zowel vers als diepgevroren producten samen vervoerd kunnen worden.

Contactformulier

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag veder!

“*” Geeft een verplicht veld aan

  Naam*
  Email*
  Bedrijfsnaam
  Telefoon
  Product*
  Je bericht