Skip links

Over ons

Logistiek Leiderschap sinds 1880

Kotra is een familiebedrijf sinds 1880. We zijn trots op wat we doen, op onze mensen en op onze klanten. Met een klantgerichte aanpak werken we aan een optimale klantwaardering en leverbetrouwbaarheid.

Met een modern wagenpark en chauffeurs die de taal van de klant spreken, ontzorgen en verbinden wij producerende bedrijven met ontvangende partijen. Die logistieke rol voeren wij zo goed mogelijk uit.

Het allereerste begin van Kotra

Trailer en onderhoud park Kotra Logistics

Efficiënte transportoplossingen

Kotra Logistics, partner in vervoer, opslag en handling van verse en diepgevroren levensmiddelen, distribueert dagelijks vanuit volgens HACCP-normen geconditioneerde distributiecentra in Nederland, Frankrijk en Duitsland voor opdrachtgevers uit alle werelddelen.

Dag en nacht is een up to date wagenpark (± 300 eenheden) onderweg in Europa. Allen FRC-gecertificeerd, met geavanceerde koel-/vriesinstallaties, om uw producten snel, op de juiste temperatuur én onder de juiste condities te distribueren.

Ultra modern wagenparkbeheer

In onze nieuw gebouwde werkplaats “Cardium” doen we al het technisch onderhoud aan vrachtauto’s en koelmotoren in eigen beheer. Dit heeft als groot voordeel dat wij zelf de planning in de hand hebben en er zodoende geen uren verloren gaan met wachten.

Ook keuringen zoals APK en keuringen van koelmotoren kunnen ter plaatste in eigen beheer uitgevoerd worden. Op deze manier wordt het onderhoud op een zeer efficiënte manier gedaan en is ons rijdend materiaal altijd up-to-date in onderhoud.

Het nieuwe pand wat sinds eind 2020 in gebruik is, is voorzien van allerlei duurzame installaties zoals een waterbesparende wasstraat die gebruik maakt van regenwater en zonnepanelen op het dak.

Contactformulier

Heb je vragen of wil je meer weten? Wij helpen je graag veder!

    Naam*
    Email*
    Telefoon
    Onderwerp*
    Je bericht