Van Yerseke naar Frankrijk

Ons distributiecentrum in Yerseke is het startpunt van de route naar Frankrijk. Hier laden we de vrachten in voor het groupage transport. Deze bestaan zowel uit verse als diepgevroren levensmiddelen, van frieten tot mosselen. De vrachtwagens vertrekken met een volle lading op vaste vertrektijden naar diverse bestemmingen in Frankrijk. Onze planners en chauffeurs streven ernaar om ieder transport op tijd aan te leveren. We bieden geconditioneerd vervoer om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Tussenstop in Parijs of Boulogne sur Mer

Onderweg maakt de chauffeur mogelijk een tussenstop. Zo leveren we tussentijds een vracht af in bijvoorbeeld Lille of Parijs. In deze hoofdstad kennen onze chauffeurs als geen ander de weg en leveren we de vracht in het centrum voor de deur af. Ook ons distributiecentrum in Boulogne sur Mer ligt vaak op de route van onze chauffeurs. Op dit belangrijke distributiepunt komt de internationale vishandel samen voor de Franse markt.

Vaste lijndienst naar Rungis

Naast de vele en flexibele routes door Frankrijk, hebben we ook een vaste lijndienst van en naar de internationale markt Rungis, onder Parijs. Deze route zorgt voor een snelle en efficiënte verbinding van Frankrijk en Noord-Spanje naar Yerseke. Hiervoor werken we met vaste vertrektijden, verspreid over de dag.