Geconditioneerd transport

Kotra Logistics is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. De geconditioneerde wagens zijn uitgerust met temperatuurregistratie. Zo kunnen de producten snel en onder optimale condities geleverd worden. De verse producten komen altijd met de juiste temperatuur bij de klanten aan.

Met geconditioneerd transport worden aan bederf onderhevige goederen vervoerd bij een gecontroleerde atmosfeer. Zo verliezen de producten niet onnodig aan kwaliteit verliezen. In de meeste gevallen gaat het bij ons dan om koeltransport, maar ook verwarmd transport is mogelijk. Bij geconditioneerd vervoer is het van groot belang dat de producten op tijd en onder de juiste condities geleverd worden.

U levert producten van kwaliteit. Natuurlijk wilt u dat deze kwaliteit gewaarborgd wordt en niet verloren gaat tijdens het transport. Om ervoor te zorgen dat bederf van bijvoorbeeld groente, fruit en andere producten tegen wordt gegaan, is specialistisch vervoer nodig in de vorm van gekoeld transport. Kotra Logistics verzorgt het geconditioneerd transport van onder andere

  • Verse en diepvries Vis-schaal en schelpdieren
  • Diepvries vlees, groente, fruit, aardappelproducten etc

Reefer container

Reefer is de vakterm voor containers voor temperatuurgevoelige goederen, specifiek voor goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. We laden en lossen reefer containers in onze diepvriesterminals en verzorgen desgewenst de (tijdelijke) opslag van uw producten.