Onze identiteit

Dagelijks laden zij vis op de vliegvelden in Luik, Brussel, Frankfurt en natuurlijk Schiphol wat op een half uur van IJmuiden ligt. IJmuiden ligt daarnaast zeer centraal ten opzicht van vissersplaatsen als Urk, Enkhuizen, Scheveningen en Katwijk waardoor service en snelheid gewaarborgd worden.

Werken bij J. Kloos Holland

Wij zoeken op dit moment een chauffeur vanaf de standplaats IJmuiden. Benieuwd of dit iets voor jou is? Bekijk onze vacature op werkenbijkotra.nl.

  • goede werk-privébalans,
  • eigen vrachtwagen
  • ritten in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en/of Zwitserland

Wij vervoeren

Het team van Kloos Holland Transport bestaande uit ongeveer 30 chauffeurs en 7 mensen op planning en administratie en met 20 auto’s zorgen ze er iedere dag weer voor dat de verse, diepgevroren vis- en vleesproducten hun weg vinden naar de klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. Op deze landen hebben we een fijnmazige distributie waardoor we snel en efficiënt de producten op vele plaatsen kunnen leveren.

Onze bestemmingen

Wij rijden naar de volgende landen:

Opslag en overslag

Vanuit IJmuiden bedienen ze de markt en zorgen ook voor tijdelijke opslag van verse vis die niet direct zijn weg vervolgt naar de klant. Maar een dag later door de halmedewerkers gereed gemaakt wordt voor verder transport. Het overgrote deel van het transport vindt ’s nachts plaats zodat alle ontvangers ’s ochtends met hun bestelde producten aan de gang kunnen.
Naast de vele export goederen vanuit Nederland verzorgt Kloos-Holland ook vele binnenlandse trajecten voor zowel interne als 3e partijen.